Havila - En reise langs norskekysten

Share
 • Havila - En reise langs norskekysten (6)

  Bli med på reise langs norskekysten med Havila kystruten. Vi reiser fra Bergen i sør til Kirkenes i nord mens vi opplever vårt vakre Norge og i tillegg hører Johnn tale til oss. I dag går turen fra Tromsø til Havøysund

 • Havila - En reise langs norskekysten (5)

  Bli med på reise langs norskekysten med Havila kystruten. Vi reiser fra Bergen i sør til Kirkenes i nord mens vi opplever vårt vakre Norge og i tillegg hører Johnn tale til oss. I dag går turen innover mot Tromsø (Nordens paris)

 • Havila - En reise langs norskekysten (4)

  Bli med på reise langs norskekysten med Havila kystruten. Vi reiser fra Bergen i sør til Kirkenes i nord mens vi opplever vårt vakre Norge og i tillegg hører Johnn tale til oss. I dag går turen nordover fra Trondheim!

 • Havila - En reise langs norskekysten (3)

  Bli med på reise langs norskekysten med Havila kystruten. Vi reiser fra Bergen i sør til Kirkenes i nord mens vi opplever vårt vakre Norge og i tillegg hører Johnn tale til oss. I dag innseiling til Trondheim og omvisning i byen.

 • Havila - En reise langs norskekysten (2)

  Bli med på reise langs norskekysten med Havila kystruten. Vi reiser fra Bergen i sør til Kirkenes i nord mens vi opplever vårt vakre Norge og i tillegg hører Johnn tale til oss. I dag går vi i land i Ålesund og du får høre historien om mirakelhuset.

 • Havila - En reise langs norskekysten (1)

  Bli med på reise langs norskekysten med Havila kystruten. Vi reiser fra Bergen i sør til Kirkenes i nord mens vi opplever vårt vakre Norge og i tillegg hører Johnn tale til oss.